Serena - Gossip Girl - 4x14

Riktig mysig outfit!

 


Blair - Gossip Girl - 4x14

Cardigan - Alberta Ferretti
Blus - Oscar de la Renta
Kjol - Bensoni (cottage stripe pencil skirt)


Hannas hår - Pretty Little Liars 1x16

La märke till Hannas hår i detta avsnitt som var riktigt snyggt! Har ingen aning om hur man gör det där dock, det ser ut som knutar än flätor?


 


Spencer - Pretty Little Liars 1x16

En riktig söt outfit av Spencer från Pretty Little Liars. Hennes stil i serien är väldigt preppy men med lite roligare och ungdomligare touch.


Arya - Pretty Little Liars 1x16

Första inlägget är från serien Pretty Little Liars. Det är en väldigt populär serie som går i USA just nu men som ej har kommit till Sverige, ännu. Dock tror jag att den kommer att sändas i svenkt TV ganska snart. Serien handlar om fyra vänner som har svetsats samman igen efter att de får mystiska meddelanden från "A" som verkar veta alla deras hemligheter och vem som mördade deras vän Allison förra sommaren. Trots hemligheter, hot och utpressning lyckas de alltid se väldigt snyggt stylade ut och jag kan inte låta bli att inspireras av deras stil.

Min favorit är Arya som visas nedan. Hennes stilär mer vågad än de andras, lite annorlunda, romantiskt bohemiskt med stora accessoarer, särskild stora örhängen. Personligen är jag ett stort fan av stora örhängen!



PS. bilderna är inte av den bästa kvalitén just nu men jag jobbar på att fixa skarpare bilder!

Be inspiried..

Inspiration kan vi hitta överallt runt omkring oss. När det gäller mode så är dagens kändisar och it-girls en stor inspirationskälla. Men modeinspiration kan vi även få ifrån fiktiva karaktärer från populära serier. Blair Waldorf är ett exempel på en stilikon som vi inspireras av. Hur många gånger har du inte beundrat en karaktärs stil? Gillar du Blairs preppy klädstil eller Serenas mer avslappnade och sexiga? Denna blogg samlar olika inspiration från serier som Gossip Girl, Pretty Little Liars m.m.


Be inspiried!